Abacus en Jozefschool kampioen van Lingewaard Print
Wednesday, 19 November 2014 22:06
ONS schooldamkampioenschap 2014


Damvereniging VBI organiseert jaarlijks het schooldamkampioenschap van Lingewaard voor teams. Dat kampioenschap wordt financieel mogelijk gemaakt door ONS accountants en belastingadviseurs. Op woensdag 12 november was het weer zover.

Read more...
 
Derde team verliest van koploper Roermond Print
Wednesday, 19 November 2014 20:40

Damvereniging VBI 3 moest tegen koploper Roermond met twee invallers aantreden. Lotte Aleven is nog steeds wegens studie verhinderd te spelen en Leen de Rooij moest invallen in het tweede tiental.

Read more...
 
DV VBI 2 hard onderuit tegen kampioenskandidaat Print
Sunday, 16 November 2014 22:29

In de vijfde ronde van de nationale hoofdklasse is het tweede team van DV VBI hard met 15-5 onderuit gegaan tegen WSDV Wageningen. Dat het een zware zaterdag zou gaan worden was vooraf duidelijk. Maar liefst drie invallers waren nodig om de verschillende absenties aan te vullen. Opvallende naam daarbij was Henny van Aalten, die al geruime tijd niet in officiële wedstrijden achter het bord had gezeten. Zijn invalbeurt was niet onverdienstelijk, een  remise, zij het nipt, tegen Monteba.

Read more...
 
Damvereniging VBI behoudt kampioenskansen na winst tegen Witte van Moort Print
Sunday, 16 November 2014 15:34

door Joop Hendriksen

Witte van Moort was lange tijd een “Angstgegner” voor Damvereniging VBI. Daar was in de laatste competitiewedstrijd niets van te merken. Spanning was er wel, omdat winst tegen de Twentenaren een voorwaarde was om de kampioenskansen te behouden.
Uiteindelijk kwam een 12-8 overwinning uit de bus. Daarmee blijft de afstand tot koploper Apeldoorn beperkt tot één punt. De Huissenaren hebben echter een aanzienlijk lichter programma voor de boeg.

Read more...
 
Vijfde ronde KNDB-competitie Print
Sunday, 16 November 2014 15:28

Het eerste team kwam relatief makkelijk tot winst in de vijfde ronde. Witte van Moort, in het verleden vaak een struikelblok, werd met 8-12 verslagen. Het tweede team is nog steeds geen schim van het succesvolle gezelschap van vorig seizoen. Kampioenskandidaat WSDV bleek veel te sterk: 15-5. Ook het derde team wist geen wedstrijdpunten te scoren. Tegen het sterke Roermond werd het 13-7.

Partijen vijfde ronde (Damvereniging VBI)
Uitslagen en standen (KNDB)
Uitslagen, standen en partijen (Toernooibase)

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 Next > End >>

Page 1 of 7
Joomla extensions by Siteground Hosting