Zwaar gehavend derde team verliest ook van Heijmans Excelsior 2 Print
Wednesday, 17 December 2014 22:02

door Leen de Rooij

Het derde team van Damvereniging VBI moest met maar liefst vier invallers naar Den Bosch afreizen. De teamleider was er met veel moeite in geslaagd de bezetting compleet te krijgen. Er werd een fikse 13-7 nederlaag geleden, maar het had anders kunnen zijn.

Read more...
 
Damvereniging VBI haalt volle winst binnen tegen SNA Print
Monday, 15 December 2014 20:51

door Joop Hendriksen

Damvereniging VBI leek enigszins gehandicapt doordat Alexander Baljakin en Guntis Valneris deelnamen aan het prestigieuze World Mind Games in Beijing, China. Aan de borden bleek daar weinig van te merken tegen de lage middenmoter SNA Heerhugowaard. Met een 14-6 overwinning togen de Huissenaren huiswaarts.

Read more...
 
Tweede team vindt de weg verder omhoog tegen Heijmans Excelsior Print
Monday, 15 December 2014 20:37

door Emiel Leijser

Het tweede team van Damvereniging VBI heeft in de zevende ronde van de nationale hoofdklasse opnieuw de weg naar boven gevonden. In Rosmalen was Heijmans Excelsior de hoog geklasseerde tegenstander. Beide verenigingen moesten twee spelers missen door buitenlandse verplichtingen. Huissen had hier net iets minder last van en er werd weer ouderwets gewonnen met de kleinst mogelijke overwinning: 9-11.

Read more...
 
Zevende ronde KNDB-competitie Print
Monday, 15 December 2014 20:54

Het eerste team had zoals verwacht geen moeite met SNA. ondanks - of dankzij - de invallers: 6-14. Het tweede team lijkt de weg omhoog nu toch echt gevonden te hebben, ondanks - of dankzij - de invallers werd topper Heijmans Excelsior verslagen met 9-11. Het derde team wist de reserves van Heijmans Excelsior geen wedstrijdpunten te ontfutselen, dankzij/ondanks de invallers: 13-7.

Partijen zevende ronde (Damvereniging VBI)
Uitslagen en standen (KNDB)

 
Spaanse speculaas Print
Thursday, 11 December 2014 19:57

Toen de Haagse problemist Burggraaff rond 1945 nevenstaand motief ontdekte, meende hij een unieke vondst te hebben gedaan. Niet lang daarna kwam aan het licht dat de Fransman Alix hem in de 19e eeuw al voor was geweest. Maar ook hij was niet de eerste.

Lees het complete artikel in pdf

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Page 1 of 8
Joomla extensions by Siteground Hosting