Damvereniging VBI organiseert NK Dammen 2009

Jansen Totaal Wonen is de hoofdsponsor

Damvereniging VBI viert volgend jaar haar 75-jarig jubileum. In verband daarmee worden een aantal feestelijkheden en activiteiten georganiseerd. Het hoogtepunt daarvan is de organisatie van het Nederlands Kampioenschap dammen individueel.
Het belangrijkste damtoernooi van Nederland wordt gehouden van 8 tot 18 april 2009. De locatie is ’t Koelhuis in Huissen. De organisatie kost behalve uiteraard veel energie van de damvereniging ook een aanzienlijk bedrag aan geld.
Gelukkig bleek Jansen Totaal Wonen bereid om het hoofdsponsorschap op zich te nemen. Daarom heet het evenement ‘Het Jansen Totaal Wonen Nederlands Kampioenschap Dammen 2009’.

081119nk2009_sponsorovereenkomst.jpg

Henny Jansen van Jansen Totaal Wonen: "Wij hebben het verzoek van de damvereniging met veel plezier aanvaard. Damvereniging VBI is een vereniging met een lange traditie. Wij zien een parallel met ons bedrijf dat ook een lange geschiedenis heeft. Wij bestaan al weer vijftig jaar. Beiden genieten wij een grote bekendheid in Huissen en omgeving. Daarnaast vieren wij in 2009 het feit dat tien jaar geleden Jansen Totaal Wonen zich op de nieuwe locatie aan de Karstraat heeft gevestigd. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Damvereniging VBI dit evenement tot een succes zal maken."

Behalve Jansen Totaal Wonen dragen ook de gemeente Lingewaard en de Koninklijke Nederlandse Dambond een steentje bij aan dit kampioenschap.