Willem Hoek nieuwe voorzitter Damvereniging VBI

Willem Joopdoor Joop Hendriksen

Damvereniging VBI heeft een nieuwe voorzitter. In de laatste ledenvergadering van Damvereniging VBI heeft Joop Hendriksen afscheid genomen als voorzitter. Tot opvolger is gekozen Willem Hoek.

In de laatste ledenvergadering van Damvereniging VBI heeft Joop Hendriksen afscheid genomen als voorzitter. Joop (74) stond voor de keuze om óf een nieuwe driejaarlijkse ambtstermijn te accepteren óf het voorzitterschap over te dragen. Hij vond de tijd gekomen om de hamer over te dragen. Joop: “Ik heb dit ruim 13 jaar met veel plezier en enthousiasme gedaan maar denk dat het voor de vereniging ook goed is dat een ander dit mooie werk nu voortzet”.

Tot opvolger is gekozen Willem Hoek. Willem (24) is als 10-jarige basisschoolleerling lid geworden van de vereniging. Hij heeft zich ontwikkeld tot een verdienstelijk dammer en is basisspeler van het tweede team van Damvereniging VBI. Hij is enkele maanden geleden afgestudeerd als technisch bedrijfskundige aan de TU Twente en werkt nu als beginnend consultant. Willem: “Ik vind het een uitdaging om de vereniging waar ik al zo lang lid van ben nu in een heel andere functie te leren kennen en daarbij de kennis en vaardigheden die ik tijdens mijn studie heb opgedaan in te zetten”.

De ledenvergadering van Damvereniging VBI benoemde Joop Hendriksen tot erelid vanwege zijn verdiensten als voorzitter in de periode 2002-2016.