Damverenging VBI 2 blijft hoofdklasser

Het tweede team van damvereniging VBI Huissen is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd te promoveren naar de ereklasse. De na-competitiewedstrijd tegen ereklasse CTD uit Arnhem werd met het kleinst mogelijke verschil verloren. Door deze uitslag blijven de Arnhemmers ook volgend seizoen spelen in de Ereklasse. De Huissenaren blijven ook na een supersterk seizoen, gewoon hoofdklasser.

Damvereniging VBI loopt barrage mis

In de laatste ronde van de nationale competitie kwam Damvereniging VBI uit tegen Van Stigt Thans, de nationale kampioen van vorig jaar. Het werd een zeer spannende strijd, waarin de Huissenaren de kans lieten liggen op een barrage om de landstitel.

Damvereniging VBI 2 sluit in stijl af

Het tweede tiental van damvereniging VBI Huissen heeft de laatste competitiewedstrijd in hoofdklasse B in stijl afgesloten. Het team won zeer overtuigend van het Zuid-Hollandse Samen Sterk uit Hazerswoude met de veelzeggende cijfers15-5.

Gelijkspel derde team in slotronde

In de laatste wedstrijd van Damvereniging VBI Huissen CT moest aangetreden worden tegen WSDV 4 dat in de rangschikking hoger staat.

Damvereniging VBI 2 haalt flink uit

Het tweede team van damvereniging VBI heeft afgelopen zaterdag, flink huisgehouden in de wedstrijd tegen Gooi- Eemland. In Bunschoten werden de Utrechters met 17-3 verslagen. Nooit eerder won het tweede team met dergelijke cijfers een wedstrijd. Door dit resultaat is het team van Gooi- Eemland gedegradeerd.

Vlotte winst Damvereniging VBI

Voor de wedstrijd tegen de tweede editie van Van Stigt Thans moest Jos Stokkel zich om persoonlijke redenen afmelden. De eerste vervanger meldde zich wegens ziekte af. Wel beschikbaar was Fleur Kruysmulder.

Forse nederlaag derde team

Afgelopen zaterdag leed Damvereniging VBI Huissen CT een grote nederlaag. Bij vertrek naar DCH 2 in Harderwijk bleek dat we twee spelers te weinig hadden.

Damvereniging VBI 2 onderuit

De reserves van Damvereniging VBI hebben in de kraker tegen DUO, niet voor een verrassing kunnen zorgen. De achterhoekkers waren favoriet bij het ingaan van de negende speelronde. Beide teams hadden tot dan een honderd procent score. Maar DUO had een beter bord gemiddelde dan de Huissenaren. Dus op voorhand hadden zij aan een gelijkspel voldoende, om aan de leiding te blijven.

Damvereniging VBI wint gemakkelijk van Witte van Moort

Witte van Moort heeft de laatste jaren wat in kracht ingeboet maar is nog altijd een tegenstander waarmee terdege rekening moet worden gehouden.