VBI 2 blijft medekoploper

Afgelopen zaterdag hebben de reserves van damvereniging VBI ook de zesde wedstrijd op rij winnend afgesloten. Zij blijven door dit resultaat in het spoor van de Dammers Uit Oost, die hun wedstrijd tegen Lent met dezelfde cijfers wisten te winnen.

Soepele overwinning eerste team

In de zesde ronde van de nationale damcompetitie ontving Damvereniging VBI thuis het team van DES Lunteren. Ondanks de tweede nederlaag op rij van Alexander Baljakin wonnen de Huissenaren eenvoudig de wedstrijd.

Teleurstellend verlies van Damvereniging VBI

Damvereniging VBI incasseerde tegen WSDV Wageningen haar eerste verlies in deze competitie. Maar liefst vier partijen werden verloren, een resultaat dat sinds mensenheugenis niet meer was voorgekomen.

Tweede team blijft ongeslagen

Afgelopen zaterdag werd de vijfde speelronde van de landelijke damcompetitie afgewerkt. Het tweede team ging op bezoek bij onze damvrienden uit Wageningen. Bij aankomst werden we welkom geheten met gebak.

Nipte nederlaag derde team

In Eibergen werd in een restaurant tegelijk met drie andere wedstrijden uit de NC gespeeld tegen koploper DIOS Achterhoek 3. Ons team was niet compleet en begon daardoor met 2-0 achterstand.

Damvereniging VBI boekt royale overwinning

In de vierde ronde van de nationale competitie trad Damvereniging VBI aan tegen HDC Hoogeveen. Het gepromoveerde team had in de eerste rondes redelijk gepresteerd maar moest het  afleggen tegen de Huissenaren.

Damvereniging VBI 2 blijft maar winnen

De reserves van damvereniging VBI Huissen blijven het goed doen in de nationale damcompetitie. Ook na de vierde ronde behouden zij de ongeslagen status met honderd proces score. Samen met de Dammers Uit Oost gaan ze op kop, met een doelsaldo van 53 voor en 27 tegen. Afgelopen zaterdag kwamen de dammers uit de Residentiestad Den Haag op bezoek.

Nederlaag derde team

Deze ronde stond de wedstrijd tegen Dios-Dvoij CT op het programma. Door diverse oorzaken kwam DVVBI Ct het met 1 speler minder op tegen Dios-Dvoij Ct en begon het team dus met een achterstand.

In Memoriam Geert Berends

‘De vlag is gevallen’.
Op 12 oktober overleed Geert Berends, waarlijk een clubicoon. Johan Krajenbrink sprak namens onze vereniging tijdens de afscheidsceremonie een In Memoriam uit. Hieronder de tekst van dit In Memoriam dat Johan opstelde.