A-team wint maximaal tegen Heteren

Damvereniging VBI A – Heteren 8-0
1.Wout Aleven – Nico van Engelenhoven 2-0 (3)
2.Pepijn van de Brink – Fu lai de Wit 2-0 (1)
3.Richard van Kempen – Arjan Bemelmans 2-0 (2)
4.Max van de Ven – Rose van Brandenburg 2-0 (4) 

Het A-team heeft een uitstekend resultaat behaald in de tweede wedstrijd van de jeugdcompetitie. Pepijn opende de score door zijn tegenstander met een simpele combinatie te verslaan. De topscoorder van de vorige editie Richard van Kempen, ging de strijd aan met Arjan Bemelmans. Dit duel ging gelijk op tot ver in het middelspel. Richard bracht middels een leuke combinatieve dreiging zijn tegenstander in de problemen. Nadat de Huissenaar een schijfje had gewonnen, stelde hij de partijwinst simpel veilig.
Op het eerste bord speelde Wout Aleven een puike partij tegen Nico van Engelenhoven. Ook hier was er heel lang evenwicht in de partij. Met strategisch sterk spel kwam Wout langzaam in een voordelige stelling terecht. Hij stelde zijn partijoverwinning op een mooie manier veilig.
Tenslotte zorgde Max van de Ven voor de vierde partijoverwinning. Vanuit de opening won Max al een schijf. Later liet Max een dammetje toe die hij voor een gelijkwaardige stelling weer af kon nemen. Daarna ontstond een geweldige spannend middenspel, met wisselende kansen. Uiteindelijk trok Max aan het langste eind en bezorgde het A-team mede hierdoor de maximale score.