A-team wint van Heteren

Heteren B – Heijting Huissen A 3-5
1. Nico van Engelenhoven – Bart Freriks 2-0 (1)
2. Arjan Bemelmans – Richard Kempen 0-2 (3)
3. Fu-Lay de Wit – Max van der Ven 1-1 (4)
4. Max Snijder – Pepijn van de Brink 0-2 (2)

Het A-team van Heijting Huissen heeft de leiding in de jeugdcompetitie behouden. Vrijdagavond 16 december werd de derde wedstrijd tegen Heteren B met 5-3 gewonnen.
Aanvankelijk begon het niet zo goed voor het A-team omdat Bart Freriks zijn meerdere moest erkennen in Nico van Engelenhoven. Bart die als vervanger van Wout Aleven gaf goed partij. Maar zijn tegenstander was toch een maatje te groot voor Bart.
Kort daarna trok Pepijn van de Brink de stand weer in evenwicht door Max Snijder te verslaan. Twee combinaties kort achter elkaar werden Max teveel en hij moest zijn partij opgeven.
Daarna was het de beurt aan Richard Kempen. Ook Richard speelde sterk. In een vastloopvariant restte Arjan Bemelmans niets anders dan een schijf weg te geven. Richard gaf dit voordeel niet meer uit handen en zette Heijting Huissen op voorsprong.
Nu was het aan Max van der Ven om de wedstrijdpunten voor zijn team in veiligheid te brengen. Hij speelde een sterke partij tegen Fu-Lay de Wit. Beide spelers waren goed aan elkaar gewaagd. In een vijf om vijf stand werd het nog wel even spannend, maar Max sleepte de remise uit het vuur.