Damvereniging VBI organiseert voor de derde keer het NK pupillen

jeurissenjanssen.gifDamvereniging VBI organiseert voor de derde keer op rij het Nederlands kampioenschap voor pupillen algemeen. Na de edities 2006 en 2007 komt nu ook de editie 2008 naar Huissen. Het NK pupillen is een belangrijk evenement dat uitstekend past in het beleid van de vereniging: de categorie pupillen is de belangrijkste omdat in deze fase jeugdspelers veelal die belangrijke keuze maken tussen wel of niet doorgaan met dammen. Damvereniging VBI wil in woord en daad duidelijk maken dat pupillen een vooraanstaande plaats innemen.
De vereniging is blij in accountants- en adviesbureau JeurissenJanssen een geïnteresseerde partner gevonden te hebben. JeurissenJanssen is opnieuw de hoofdsponsor van het toernooi.
In het kader van het jubileumjaar 2009 – de vereniging bestaat dan 75 jaar – overweegt Damvereniging VBI voor de vierde keer op rij het NK pupillen naar Huissen te halen en eventueel zelfs tegelijkertijd het NK pupillen voor meisjes te organiseren. Sinds begin deze eeuw vormen meisjes een belangrijke doelgroep, zowel bij de vereniging als de KNDB. Ambities kunnen Damvereniging VBI niet ontzegd worden. En terecht, de huidige leiding is zich zeer bewust van haar historie en haar missie voor de toekomst.