Derde team Damvereniging VBI weer succesvol

partijanimaties (nog niet beschikbaar)
partijnotaties (nog niet beschikbaar)

Het jonge derde team van Damvereniging VBI blijft het goed doen in de landelijke tweede klasse. Na de eerste wedstrijd werd ook de tweede glansrijk gewonnen. Tegen de reserves van DC Dordrecht werd het 6-14.

Ook in deze wedstrijd deden de jeugdspelers het weer uitstekend. Nadat nestor Bart Leijser de Huissenaren al snel op voorsprong had gebracht, wist pupil Pepijn van den Brink de voorsprong nog verder te vergroten.
Daarna duurde het even voordat er weer winstpartijen te noteren waren. Remco Vredenberg en  Richard Kempen speelden remise. Vooral van Richard Kempen was dat knap. Deze jonge pupil debuteerde in het derde team, opnieuw dus een doorbraak van een jonge speler.
Jan Bouwmeister en Joppe Lemmen voegden daar hun remises aan toe. Ton Berends bracht de Huissenaren definitief aan de leiding door gedecideerd te winnen.
Nadat Jan Linssen een punt liet bij schrijven, bleek dat meisjeskampioende Lotte Aleven nog steeds goed in vorm is. Ook haar tweede partij voor het derde team zette ze in winst om. Gerard Boogaars bepaalde met een laatste remise de eindstand op 6-14.