Een nieuwe naam: Damvereniging VBI

060629contract3.gif29 Juni 2006 was voor de Huissense damvereniging een gedenkwaardige dag. Op die dag vond de officiële overdracht plaats van het hoofdsponsorschap van aannemersbedrijf Heijting naar VBI. VBI is een welbekend bedrijf, niet alleen in Huissen, maar in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Het is Europa’s grootste producent van kanaalplaatvloeren.

060629infabriek2.gifMet de wijziging van hoofdsponsor krijgt de damvereniging ook een nieuwe naam en zal voortaan Damvereniging VBI heten. Tijdens een zeer geanimeerde bijeenkomst op het hoofdkantoor van VBI werd de overdracht van het sponsorschap bezegeld door de heren Jan Willem Heijting en Martin Koppenhol van VBI.

06029buitenfabriek.gifHet nieuwe sponsorcontract, dat werd getekend door Martin Koppenhol en de voorzitter van de damvereniging Joop Hendriksen, heeft een looptijd van vijf jaar. De voorwaarden wijzigen verder niet. Zo zal het logo van VBI voortaan te zien zijn op alle uitingen, zoals website en briefpapier en zullen sponsorborden en de vlag van VBI in de speelzaal van de damvereniging worden geplaatst.

060629infabriek.gifTijdens het officieel aanvaarden van het sponsorschap waren een groot aantal leden van de vereniging aanwezig. Vooral de jeugd was sterk vertegenwoordigd. Na een introductie van het bedrijf door Martin Koppenhol werden rondleidingen voor alle aanwezigen door het bedrijf gegeven.