Johan Krajenbrink geeft demonstraties

U kent Johan Krajenbrink?
05050026.gif
Weet jij het Ricardo?
05050027.gif
Ehm…
05050031.gif
Weet je het zeker, Ricardo??
05050030.gif
Ja!!

Op de slotdag verzorgde de nieuwe technisch directeur van Heijting Huissen en tevens de hoogste baas van de Talentontwikkeling van de KNDB, Johan Krajenbrink, op zijn geheel eigen wijze demonstraties voor het deels kundige en deels minder kundige publiek.

05050020.gif
Hij weet het niet…

Toen de partijen van de slotdag  afliepen, kwamen enkele spelers over hun partij vertellen. Ze kregen allen een hartelijk applaus van het talrijke publiek. Heike Verheul beet het spits af. Ze werd door Johan gevraagd over haar partij tegen Ricardo Prins. Ze kweet zich voorbeeldig van haar taak. Tegenstander Ricardo Prins was hierna aan de beurt. Johan wilde graag van hem weten, wanneer het moment is, dat je een partij opgeeft.

05050021.gif
Hij weet het echt niet…

Ricardo vertelde dat hij zo lang doorspeelt, omdat hij nog een list of truc kan verzinnen.

Hierna  was nummer twee Martijn de Leeuw aan de beurt. Johan vroeg hem hoe het voelde, toen tegenstandster Vicky Andriessen een drie-om-drie na dam openzette. Martijn vertelde dat hij toen wist dat hij partij waarschijnlijk wel zou gaan winnen.

05050022.gif
Toch wel!

Als laatste was Rik Verboon aan de beurt. Zijn partij tegen Maarten de With was net uit. Hij kreeg een hartelijk applaus. Dames en heren: ‘De nieuwe pupillenkampioen van Nederland!’.

Natuurlijk wilde Johan naast enkele damtechnische vragen ook weten hoe het voelt. ‘Het is geweldig’, sprak Rik. En had jij het verwacht? ‘Ik had het niet echt verwacht, want in de halve finales was ik helemaal niet zo goed’.
05050045.gif