Pepijn, Lonneke en Quint kampioenen van Huissen

Prijsuitreiking jeugdkampioenen van Huissen 2006
lottewoutpepijnereklasse.gif Doordat de sterkste jeugd inmiddels met de senioren meespeelt werd met extra belangstelling uitgekeken naar de jeugdcompetities. In groep 1 werd Pepijn van den Brink met overmacht kampioen. Hij won alle 9 partijen en scoorde dus 18 punten. Tweede werd Wout Aleven met 13 punten en de derde plaats was voor Lotte Aleven met 11 punten.
 Ook groep 2 leverde een winnaar met het maximale puntental. Lonneke Standhardt werd kampioen met 18 punten uit 9 wedstrijden. Een fraaie tweede plaats was voor Lisa Aleven, die alleen in de eerste ronde verloor van Lonneke, maar verder alle wedstrijden won. Het leverde haar 16 punten op. De derde plaats was voor Wencke Standhardt met 12 punten.  wenckelisalonnekehoofdklasse.gif
 quintsiljoepeersteklasse.gif  Bij de eerstejaars haalde Quint van Onna hetzelfde huzarenstukje uit als de beide andere jeugdkampioenen. Hij werd kampioen met een score van 18 punten uit 9 partijen. Tweede in deze groep werd Sil Spieard met 14 punten en de derde plaats ging naar Joep van Geelen met 13 punten.
 Ook bij de jeugd is er een extra bokaal. Dat is de Jo Hendriksen-bokaal, die als aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt. Nicole Muller was de gelukkige en mag de wisselbokaal een jaar houden.  nicole.gif

Alle eindstanden: eindstanden jeugdcompetitie