Vakantie? Natuurlijk problemen voor Leen…

door Leen de Rooij

Voornemens

Elke vakantie vertrek ik met een aantal goede voornemens. Zo had ik me voorgenomen om na een achttal maanden van hard blokken in de vakantie geen studieboeken mee te nemen. Wel wilde ik een groot aantal kunstwerken gaan bewonderen die ik in mijn studie was tegengekomen. Het was daarom niet geheel toevallig dat de reis andermaal naar Italië zou gaan. Verder wilde ik het boek Tonio van Adri van der Heijden uitlezen (ruim 600 bladzijden moet te doen zijn in een vakantie van bijna vier weken); ik wilde minstens één diagramboekje met problemen van Max Douwes doornemen en last but not least wilde ik in elke plaats waar we onze tent zouden opslaan minstens één probleem samenstellen, om zo mijn geursporen achter te laten.

Lees het complete artikel in pdf