Vijfde team wint eenvoudig

Het vijfde team heeft wederom twee punten aan hun totaal kunnen toevoegen. In Nijmegen werd de plaatselijke Dam Combinatie met liefst 13-3 verslagen.
Jan van Loenen en Ralf Veenings hadden na een uur een reglementaire overwinning op zak wegens het niet op komen dagen van hun tegenstander.
Jan Segeren speelde een goede partij en had middels een klaverblaadje volledige controle over de lange vleugel van zijn tegenstander. Jan dacht met een damcombinatie te winnen maar moest doorslaan. Even later zorgde een tweede combinatie voor de winst.
Jan Bouwmeister speelde een klassieke partij en kwam licht in het nadeel. Zijn tegenstander speelde niet de beste zetten waarna de stand omsloeg in het voordeel van Jan. Door een afschuwelijke blunder kon Jan, middels een 1 om 2 doorbraak, de partij vroegtijdig in zijn voordeel beslissen.
Remco Vredenberg speelde een uitstekende partij. Hij drukte zijn tegenstander geleidelijk van het bord en won door een overmachteindspel op een leuke manier uit te maken.
Ondanks dat er nog aan drie borden werd gespeeld, was de overwinning reeds een feit. Bart Leijser profiteerde hiervan omdat zijn tegenstander, gezien de tussenstand,  geen heil meer zag in verder doorspelen. Bart haalde hierdoor een punt binnen terwijl hij duidelijk minder stond.
Theo Willemsen en Gerard Boogaars tot slot, zagen door goed tegenspel geen kans om de score nog verder op te voeren.