Update corona en Damvereniging VBI

De afgelopen maanden heeft het Corona-virus ook de damsport in haar greep gehad. Hoewel veel spelers online nog hun vorm op peil hebben kunnen houden, zijn de onderlinge competitie en zowel de nationale als provinciale bekercompetitie niet doorgegaan. Gelukkig is het per 1 juli weer mogelijk om partijen in het echt te spelen, en kunnen we hoopvol kijken naar het volgende competitieseizoen vanaf september.

Vanaf 2 juli mogen we weer spelen in het Koelhuis. Hiervoor moeten wel de huisregels van het Koelhuis worden gevolgd, die in nauwe afstemming met de gemeente en de landelijke richtlijnen zijn opgesteld. De gehele maand juli zal de clubavond op aanmelding doorgaan.

De Nationale Competitie, die in september start, lijkt momenteel door te zullen gaan. De competitie-indelingen zijn bekend, en op de ledenvergadering van 9 juli zijn de team-indelingen bekendgemaakt. Twee nieuwe spelers zullen hun opwachting maken in het eerste van Damvereniging VBI, waardoor er vol voor het kampioenschap gestreden kan worden.

Vragen rondom de huisregels van het Koelhuis en de organisatie van wedstrijden kunnen aan het bestuur gesteld worden.

Willem Hoek, voorzitter