Jeugd Damvereniging VBI actief in Wamel

Damvereniging VBI uit Huissen was hofleverancier van de februari-jeugddamdag in Wamel met 15 deelnemers van de 30. Er werd in vier groepen, drie van acht en één van zes deelnemers gespeeld.
Groep A werd gewonnen door Richard Kempen na barrage met Nick Hoksbergen uit Heteren. Ze hadden beide slechts één verliespartij. Derde werd Ronald Neijenhuis en Wencke en Lonneke Standhardt werden respectievelijk vijfde en zesde.

In groep B werd Lisa Aleven als welp tussen de pupillen keurig derde met negen punten. Gérard Straatman en Petra Radosavljevic werden gedeelde vijfde in deze groep, terwijl Elle Straatman zevende werd.

In groep C behaalde Sil Spieard de tweede plaats met elf punten. In deze groep werden Daymian van Sommeren en Nicole Muller gedeelde vijfde en Joep van Geelen werd zevende.

Tenslotte werd Luka Wissink tweede in groep D met negen punten voor Demi Nijhuis die derde werd. Willemijn Derksen behaalde de gedeelde vijfde plaats. Tessa Aleven, die voor het eerst mee deed aan een jeugddamtoernooi, werd achtste in deze groep.

Het was een geslaagde dag, waarbij alle deelnemers met een leuk presentje naar huis gingen.