JeurissenJansen schooldamtoernooi voorronde

jeurissenjanssen.gifHet JeurissenJanssen schooldamtoernooi voor viertallen bestaat uit twee klassen: welpen, dit zijn leerlingen tot en met groep 6, en pupillen, dit zijn leerlingen uit groep 7 en 8. Bij de welpen hebben zich 22 teams opgegeven en bij de pupillen 21 teams. Er is gespeeld voor plaatsing in de finale van de gemeente Lingewaard.

In beide klassen is in twee poules gespeeld en per poule gaan de eerste vier teams door naar de finale van woensdag 21 november in ’t Koelhuis te Huissen, aanvang 13.30 uur. Ook kunnen de teams zich plaatsen voor de district finale op zaterdag 19 januari. Naar de districtfinale bij de welpen gaat één op de twee teams door en bij de pupillen één op de drie teams. Dus bij de welpen gaan 11 teams door en bij de pupillen 7 teams.

Bij de welpen is reeds beslist welke teams doorgaan, namelijk de eerste vijf teams uit Poule A, die uit 10 teams bestond en de eerste zes teams uit Poule B, die uit 12 teams bestond. Bij de pupillen plaatsen de eerste zeven teams uit de finale zich voor de districtfinale van Gelderland. In de voorronden zijn per klasse 7 ronden gespeeld en de stand van dat moment was ook de eindstand voor plaatsing in de finale.

Bij de welpen hebben zich uit poule A geplaatst:
Marang 1 met 13 punten, Jozefschool 1 met 11 punten, Zilverzwaan 1 en Drieluik 1 met 10 punten en evenveel bordpunten. Tevens heeft Borgwal 2 zich voor de districtfinale geplaatst met 9 punten.
Uit poule B hebben zich geplaatst:
Borgwal 1 met 13 punten, Marang 2 met 10 punten en 42 bordpunten, Zilverzwaan 2 met 10 punten en 40 bordpunten en Drieluik 2 met 10 punten en 37 bordpunten.
Voor de districtfinale hebben ook ’t Holthuus 1 met 10 punten en 33 bordpunten en Merlijn 1 met 8 punten zich geplaatst.

Bij de pupillen hebben zich uit Poule A geplaatst:
Jozefschool 1 met 14 punten, Marang 1 met 11 punten, Doornick 1 met 8 punten en Marang 5 met 7 punten.
Uit poule B hebben zich geplaatst:
Drieluik 1 met 12 punten, Merlijn 1 met 11 punten, Marang 2 met 10 punten en 36 bordpunten en Tweespan 1 met 10 punten en 34 bordpunten.

Alle teams veel succes gewenst.