Pupillen Damvereniging VBI tweede op NK teams

Zaterdag 1 december miste het pupillenviertal van Damvereniging VBI op een haar na het kampioenschap van Nederland. Het pupillenteam, bestaande uit Lotte Aleven, Pepijn en Noor van den Brink en Richard Kempen speelde een geweldig toernooi in Hoogblokland.

071201pupilleteamtweede.gif Teamcoach Joost Hendriksen coachte de pupillen uitstekend. Vooral Pepijn presteerde goed door winst op de nummer twee van het pupillenkampioenschap van Nederland. Maar ook Lotte en Richard lieten zich niet onbetuigd. Noor viel op het laatste moment in en had het niet gemakkelijk, maar ook zij hielp het team aan punten.
De spanning liep in de laatste ronde op tot het maximum. Wageningen stond bovenaan met één punt voorsprong op de pupillen uit Huissen en ze speelden de laatste ronde tegen elkaar. Pepijn stond al snel gewonnen en Noor verloren, bij Lotte was de stand in evenwicht en Richard kwam gewonnen te staan. Jammer genoeg hield hij het hoofd niet koel en in plaats van te winnen verloor hij. WSDV won met 5-3 en daarmee werd Damvereniging VBI tweede.